lauantai 17. toukokuuta 2014

Kittilän ryhmänäyttely 17.5.2014

Kotisaaren Syypää Hymyyn tänään Levillä:

AVO ERI, SA, ROP, SERT

 

Ihannekokoa kookkaampi. Mittasuhteiltaan oikea. Hyvä kallo-osa, hieman lyhyt ja kevyt kuono. Hyvin asettuneet korvat. Pyöreähköt keskisuuret silmät. Hyvä purenta. Hyvin kehittynyt rintakehä ja eturinta. Olkavarret tulisi olla viistommat. Riittävästi kulmautunut takaa. Karvanlaatu oikea. Selvärajaiset, hieman vaaleat värimerkit. Hyvä asentoinen häntä. Hyvät suorat eturaajat. Saisi liikkua pidemmällä askeleella.

Tuomarina toimi Juha Putkonen. Kiitos kasvattaja-Kirsille esittämisestä, kun omistajalta meni pupu pöksyyn. Vähän jännitin (öhöm, siis paljon), miten pöydällä käy. Pelkäsin, että oma jännitys tarttuu. Biekka esitti samaa omapäisyyttään kuin viime aikoina on ollut tapana, mutta näytti ne hampaat loppujen lopuksi hienosti. Tuomari koki Biekan temperamentin rodunomaiseksi. Papereihin merkintä kohtaan Suhtautuminen tuomariin: rodunomainen lähestyttäessä. Voi meidän machoman! 

Päivän aikana Biekka nautti erityisen paljon saamastaan seurasta, rallittelusta Miina ja Hilma sukulaisheelereiden kanssa. Kasvattajan kyydillä tulleen leidin turkkiin oli myös ihana painaa kuono ja nuuskuttaa. Illalla kotona hienoa tulosta juhlistettiin saunomalla. Biekka oli sitä mieltä, että saunavuoroa joutui odottamaan liian kauan. 


Machomies

Heelerit valloillaan


 
Mikä ihana leidi

 Saunavuoroa
odottavan aika on pitkä

Poika saunoo. Vihdoinkin.

2 kommenttia: