maanantai 26. toukokuuta 2014

Kimppatarkastus & minikesä

Taas olisi maanantaille ohjelmaa. Pyykkäystä ja laukkujen purkamista. Viime torstaina huristeltiin heelereiden kimppatarkastukseen Animagi Ouluun. Päivän matkustamisen jälkeen meidän aika oli sopivasti illalla klo: 19.10. Biekka oli tohkeissaan hajuista ja tärisi jo ovella innostuksesta. Halusin kuvauttaa Biekalta myös selän, joten silmä- ja polvitutkimuksen jälkeen jatkoimme vielä röntgeniin. Nukutuspiikki sai aikaan kunnon rääkäisyn, joka kuului varmasti odotushuoneeseen asti. Pieni mies sinnitteli nukutusaineen vaikutuksessa ja yritti kömpiä ylös kuulleessaan odotushuoneesta haukahtelua. 

Tulokset:

Silmät ok 
Polvet 0/0
Selkä ok, yksi ylimääräinen lannenikama.

Yleensä lannenikamia on seitsemän, Biekalla niitä on kahdeksan. Rakennemuutoksen ei pitäisi vaikuttaa elämään mitenkään. Jos ongelmia tulee, ne ilmenevät esimerkiksi selän jäykkyytenä tai takapään heikkoutena. Olen tyytyväinen, että tämä on nyt tiedossa. 

Tokkurainen Biekka sai levähtää vielä tunnin verran autossa, kun jatkoimme matkaa mummolaan Kainuuseen. Siellä ei päästy kunnon lenkeille kuumuuden takia, joten tyydyimme pieniin köpöttelylenkkeihin hiekkateillä ja kerran aikaisen aamun nuuskutteluretkeen valaistulla ladulla. Onneksi järveen pääsi vilvoittelemaan sekä mummolassa että mökillä. Viikonloppu oli kuin minikesä, varsinainen etelän lomamatka helteineen kaikkineen. 

KOTONA







MÖKILLÄ



Laiturin päästä uimaan

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti