tiistai 29. tammikuuta 2013

Unikaveri ja saunatonttu

Muutama hassu päivä ja olisi jo vaikka mitä kerrottavaa! Ensiksikin, Biekka on valloittava tapaus. Eipä se tunnu olevan oikein mistään moksiskaan, vaikka lapsiperheessä sattuu ja tapahtuu. Lunkki jätkä aivan niin kuin Kirsi sitä kuvailikin.

Eilen Biekka sai matolääkkeen ja puntariin 8-viikkoisen lukemiksi 2,3 kg. Leikattiin myös kynsiä (tässä pantiin hanttiin), harjoiteltiin pikkuisen istumista naksulla ja tutustuttiin imuriin. Pyykinpesukone ja rumpukin pitivät meteliä. Biekka vietti hetkiä myös yksin, kun laskettiin takapihalla mäkeä lasten ja Moskun kanssa. Kävin välillä khh:n ikkunasta kurkkimassa, että kaikki on ok. Siellä se kalusi hirvenluuta tyytyväisenä radion ja pyykkikoneen laulaessa taustalla. Hellyyttävin hetki oli kuitenkin, kun Biekka painautui kohta kolmivuotiaan poikamme viereen olkkarin lattialle päikkäreille. Aikansa pentua siliteltyään ihmislapsonenkin sammui kuin saunalyhty. Koira ja lapsi nukkuivat kylki kyljessä melkein tunnin olohuoneen matolla :) Illalla pojat räiskivät ammeessa ja pikku herra oli sielläkin ammeen vierellä kaverina. Poikien mentyä nukkumaan saunottiin. Pikku-Biekka seurasi suihkuille mukaan. Naama siinä kastui, mutta eipä haitannut. Biekka tunki nenänsä taas saunan oven alta ja tepasteli uteliaana saunaan. Se hyppäsi alaporrasta vasten meitä katselemaan, kävi välillä mutkan suihkuilla ja khh:ssa haistelemassa ja tuli aina takaisin. Nostin sen keskilauteelle ihmettelemään ja niin siinä hetki nautittiin yhdessä saunan lämmöstä :) 

Tänään aamulla koirapojat jatkoivat tutustumista ja päivällä ulkoiltiin. Lunta tulee koko ajan, joten kolailtiin pihaa niin, että Biekan on siellä mukavampi tassutella.


Kyytiläinen
Kukkuu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti