keskiviikko 16. joulukuuta 2015

Lapsi ja koira

Mosku on ärsyttävä, kun se on niin arka kaiken uuden edessä. Se on ärsyttävä, kun sillä ei ole niin vahvoja hermoja kuin toivoin. Kun se pelkää katolta putoavan lumen rytinää, heiluvia ikkunoita, kaikkea odottamatonta.

Biekka on ärsyttävä, kun se nuolee aina. Kun leikataan kynsiä, kun silitetään, kun puetaan. Se on ärsyttävä, kun se rikkoo tervehtiessään ainoat ehjät sukkahousut. Se on ärsyttävä, koska se on niin macho ja merkkailee kylässä muiden koirien takia. 

Mosku on meille täydellinen, koska se on kuuliainen ja väsymätön opettelemaan uutta. Mosku on opettanut minulle niin paljon. Mosku on viisas ja täydellinen treeni- ja tokokoira, jonka kanssa on ilo harjoitella. Kentällä sen heikkouksia ei edes huomaa. Mosku on meille täydellinen, koska se on hyväksynyt lapsemme perheeseen heti vauvana. Se on meille täydellinen, koska se ei ole koskaan kaatanut tai satuttanut lapsiamme, vaikka voimaa olisi ollut. Se on meille täydellinen, koska se haluaa olla lapsien touhuissa mukana vaikka ei tarvisi. Sen hermot ovat lapsiemme kanssa lujemmat kuin missään muussa asiassa. Kerran esikoisen ollessa alle vuoden ikäinen äidin valvova silmä herpaantui hetkeksi. Kun katsoin olohuoneeseen, näin kun tukea vasten kävelevä poikamme astui takaapäin lattialla nukkuvan Moskun päälle yrittääkseen nousta sohvalle. Mosku säikähti, sitä sattui. Kuulin vaistomaisen ärähdyksen ja näin kun se näytti hampaita ja käännähti taaksepäin. Samalla sekunnilla, kun Mosku näki, että astuja oli poikamme, se veti päänsä pois. Poika kaatui ja alkoi itkemään, Mosku nousi ja jäi pojan viereen seisomaan ja kertoi katseella, "Hei mamma, täällä on joku hätänä".

Biekka on meille täydellinen, koska se rakastaa kaikkia ehdoitta ja näyttää sen. Se on täydellinen, koska se rakastaa lapsiamme pusuttelemalla, haluamalla syliin ja osallistumalla leikkeihin. Se on meille täydellinen, koska se on niin rento ja varma käytökseltään aina ja kaikessa.

 <3

Ystävykset lapsi ja koira pääsivät lehteen

Maaliskuussa koirakaksikko saa tutustua vielä yhteen lapsiystävään, kun perheeseemme syntyy kolmas vauva. Näiden kahden ärsyttävän ja epätäydellisen koiran kanssa on kuitenkin helppo odottaa maaliskuuta, sillä suhtautumista uuteen tulokkaaseen ei tarvitse jännittää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti