keskiviikko 30. lokakuuta 2013

We love Pomppa

Biekan ensimmäinen mantteli on PerusPomppa! Valinta oli oikeastaan aika helppo, sillä siskoni kehui borderterrierinsä Pomppaa. Samat kehut luin myöhemmin netistä. Vaikeaa oli vain värin valinta. Oma suosikkini on tämä keltainen:
       Kuva: Petenkoiratarvike.com
Huomasin Peten koiratarvikkeessa lokakuun Pomppa-ALEn. Mutta. Keltainen on ollut jonkun muunkin mieleen, sillä koko 41 on ollut lähes koko lokakuun ajan "tilapäisesti loppunut". Otin yhteyttä asiakaspalveluun ja sieltä kerrottiin, että uusi erä Pomppaa tulee vielä lokakuussa. Keltaista koossa 41 ei vaan ilmestynyt varastoon, vaikka kuinka reloadasin sivua -joka päivä! Paniikki. Lokakuu, ALE ja Pompat loppuvat pian, mutta ruskeaa oli vielä jäljellä. Hätäpäissäni tilasin sellaisen, samanlaisen kuin siskoni bortsulla, Japalla. Olkoon sitten samiksia, vaikka alkuun halusinkin B:lle erivärisen. Tällaisen ruskean PerusPompan hain tänään postista: 

           Kuva: Petenkoiratarvike.com 
Pompan oikea koko valitaan selänpituuden mukaan. Kymmenkuisen Biekan selänpituus on ~41cm. Muita mittoja: säkä ~31cm, kaulanympärys ~35cm ja rinnanympärys ~50cm. Biekka painaa ~9,3kg. Ja näin se Pomppa istuu päälle: 








Aika hieno - ja värikin natsaa! Kuvaussession jälkeen otin Pompan pois ja B:n turkki oli ihanan lämmin. Ulkoiluja innolla odotellessa!

2 kommenttia:

  1. Hassua, miten nuo kaulukset saa "pikku" Biekastakin niin hurjan komean ja ylvään näköisen otuksen :) Minne se söpö pentu katosi?

    VastaaPoista
  2. No niinpä! On se muutenkin paljon "aikuismaisempi" kuin isoveljensä samanikäsenä, vaikka tosi pieni mies vielä onkin. Kiitos vaan Vilille avusta oikean koon valinnassa :)

    VastaaPoista