lauantai 31. elokuuta 2013

Kemijärven kisat & Andy McCoy

Tänään eivät auttaneet edes onnensukkahousut (mutta niissä olikin varpaassa reikä). Kemijärven kisat takana ja on vähän sellainen fiilis kuin usein suomalaisilla yleisurheilun kansainvälisistä kisoista palatessa; ei pärjätty, mutta kokemus oli mahtava.

Kemijärvi 31.8.2013
Tuomari Heli Kelhälä

Paikalla makaaminen 
Tähän se koko kisa kosahti heti alkuunsa. En ehtinyt olla kopin takana kuin hetken, kun kuulen "Kasi", meidän numero. Jep. Moskulla oli huoli Villen perään. Ville oli ensimmäistä kertaa "katsomossa". Onneksi muut koirat eivät häiriintyneet.

Seuraaminen taluttimetta 8
Alku aina hankalaa. Vireessä oli ongelmaa. Ihme haahuilua pieni pätkä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8
En tiedä, mikä meni vikaan, hitaus?

Luoksetulo 6
Jarrut eivät yksinkertaisesti toimineet, Mosku tuli liian lähelle.

Seisominen seuraamisen yhteydessä 9
Mosku korjasi etutassua

Noutaminen 7
Mosku ennakoi kapulalle lähtöä. Tätä on treenattu väärin: perusasento, "paikka", kapulan heitto, "nouda". Oikein: perusasento, kapulan heitto, "nouda". Voi pee!

Kauko-ohjaus 10
Perfecto!

Estehyppy 8
Itse en huomannut, mikä meni väärin, mutta tuomarin mukaan jalka osui takaisinhypyssä esteeseen. Eli koira istuutui liian lähelle estettä.

Kokonaisvaikutus 10
Me vaan ollaan niiin hyvä tiimi!

YHT. 138p. AVO-3, 6/8

Eli ykköstulos on mahdollinen kunhan tuo laumasielu vain pysyy maassa. Muissa osasuorituksissa pieni viilaus jatkuu. Mosku oli jotenkin tosi levoton kentän laidalla. Jännitti tosi paljon, miten kentällä sujuu ja jaksaako Mosku keskittyä ollenkaan. Oma jännitys karisi kuitenkin kentälle päästyä ja Moskun virekin parani koko ajan. Tuomari sanoikin, että "siinä on koira, joka jaksaa tehdä ja tehdä".  Kemijärven kisojen jälkeen porskutetaan eteenpäin mietelauseella "Menestyminen vaatii myös epäonnistumisia" sekä mietitään onnensukkahousujen kohtaloa... Paluumatkalla pysähdyttiin morjestamaan Andy McCoyta. 

Menestystä Moskun sisaruksille Kyralle, Zulille & Ristolle huomisiin HSKP:n kisoihin!!!

Aamuinen banaaninpuolikas. Jännitystä.
Seuraamista
Jarrua, JARRUAA!
Kaukot. Jee jee!
Tää on ihan kiva kuva..
Esteellä



Pelekosenniemen oma poika &
Pohojosen Biekka

4 kommenttia:

  1. Näin teidät muuten poseeraamassa ton Andyn luona, ku ajettiin ohi! :D
    Ja tosiaan, Mosku meni hitaasti maahaan siinä liikkeestä maahanmenossa, se näytti vähän siltä ku ois ihmetelly hetken mitä pitää tehä, mut meni sit onneksi kuitenki maahan.

    VastaaPoista
  2. :D

    No hyvä tietää, meni villeltäkin liike ohi! Teille huisisti onnea! Kohta on koulari taskussa! :)

    VastaaPoista
  3. Kiitämme! Ja toivotaan! Sodankylässä voi tosin sattua vielä vaikka ja mitä, kuitekki toi on sillo taas yhtä kauhee ku viimevuonna mun tuurilla. :,D Oke oke, ei pitäis manata, nytki meil meni hyvin, ku en asettanu mitää odotuksia koko päivälle, vaan keskityin eniten siihen omaan mielentilaan ennen kehää. Sama asenne pittää ottaa Sodankyläänki.
    Mut en usko, ett teilläkään kauaa menee koulariin! Nytkihän olis tullu selvä ykkönen, jos olis vaan malttanu paikallaan pysyä. :)

    VastaaPoista
  4. Jep! Peukut pystyyn ja tehotreenejä oottelemaan :)

    VastaaPoista